U heeft het besluit genomen om van uw partner te scheiden.

U kunt ervoor kiezen een mediator in te schakelen om uw echtscheiding gezamenlijk te regelen. Komt u er gezamenlijk helaas niet uit, dan schakelt u een advocaat in om u bij te staan en te adviseren. Een echtscheidingsadvocaat is een advocaat die zich gespecialiseerd heeft in het personen- en familierecht.

Het personen- en familierecht richt zich op de volgende onderwerpen: echtscheiding, scheiding van tafel en bed, beëindiging geregistreerd partnerschap, verbreking samenleving, verdeling gemeenschap van goederen, afwikkeling huwelijkse voorwaarden, alimentatie, zorgverdeling kinderen, gezag, adoptie en pensioen. De gespecialiseerde echtscheidingsadvocaten van Van Veen Advocaten in Ede staan zowel particulieren als ondernemers bij. Bij ondernemers spelen vennootschapsrechtelijke aspecten vaak een belangrijke rol. Met onze specifieke kennis op dit gebied onderscheiden wij ons van veel andere advocaten in Ede en omstreken.

Onze echtscheidingsadvocaten helpen u graag

Scheiden Ede en omstreken

Bij een scheiding, beëindiging van een geregistreerd partnerschap of een verbreking van de samenleving komt veel kijken. Naast het feit dat er vaak veel emoties spelen, moeten er ook afspraken gemaakt worden over de toekomst. Die afspraken hebben betrekking op de verdeling van bezittingen, alimentatie en pensioen. Als er kinderen in het spel zijn, dan moeten er ook afspraken gemaakt worden over de opvoeding en verzorging van de kinderen. Definitief gescheiden bent u pas als de uitspraak van de rechter is ingeschreven in de registers van de burgerlijke stand. Onze echtscheidingsadvocaten begeleiden u in het proces en kunnen zo nodig optreden in een procedure.

Bent u op zoek naar een advocaat of mediator om u juridische bijstand te verlenen bij een komende echtscheiding, verbreking samenleving of de gevolgen hiervan? Dan bent u bij Van Veen Advocaten in Ede aan het juiste adres. Onze advocaten zijn aangesloten bij de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators, wat inhoudt dat zij gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht.