Het intellectueel eigendomsrecht gaat over de rechten van de bedenker of maker van bijvoorbeeld een product, merk, naam of logo. Ook voor de bescherming van een dienst kan intellectuele eigendom worden ingezet. Ook heeft intellectueel eigendom betrekking op het beschermen en vastleggen van bijvoorbeeld een idee, een concept, een ontwerp of een creatie.

Moet u uw merknaam vastleggen of registreren en wat zijn de voordelen daarvan? Hoe moet u uw product tegen plagiaat en slaafse nabootsing beschermen? Of tegen het meeliften door concurrenten? Welke juridische bescherming biedt het vastleggen van een idee? Dit zijn onder andere vragen waar onze advocaten intellectueel eigendom het antwoord op weten.

Intellectueel eigendomsrecht heeft ook te maken met, het registreren en beschermen van uw merken, bescherming van uw handelsnaam, domeinnamen, Adwords, product en formules, huisstijl, onrechtmatige publicaties, licentieovereenkomsten en alle overige eigen intellectuele prestaties. Snel, praktisch en deugdelijk advies in de wirwar van de intellectuele eigendomsjungle is bij Van Veen Advocaten binnen handbereik.

Section members
Questions about this topic?