Save the date voor de VVA Masterclass op vrijdag 10 februari 2023. Na de succesvolle, culinaire en balans edities, staat de masterclass van 2023 in het teken van FOCUS.

“Focus"; iets waar je speciale aandacht aan geeft. Het betekent bij Van Veen Advocaten: de zaak van binnen en buiten kennen. Concentreren op een op maat gemaakte oplossing. Maar ook: het scherpstellen op ieders eigen kracht en dit optimaal benutten. Tijdens de rechtenstudie kan het soms lastig zijn om al de focus te hebben op wat je daarna gaat doen. Gelukkig is er tijd om je te oriënteren, bijvoorbeeld tijdens de VVA Masterclass 2023!

Dus: wil jij je op 10 februari met ons focussen op de rechtspraktijk? Ben je niet bang om in te zoomen op jouw ambities? Los jij de interactieve casus op? En doe je gezellig mee aan de workshop smartphone fotografie? Kijk je uit naar een inspirerende, interactieve dag die zo snel als een lichtflits voorbij lijkt te gaan? Meld je dan nu aan. Uiteraard sluiten we de dag af met een borrel in ons café. Hier ontmoet je de rest van ons team.

De VVA Masterclass wordt georganiseerd voor WO-rechtenstudenten die in de afrondende fase van hun studie zitten. Wij kijken uit naar de wederzijdse kennismaking! Mail bij interesse je cv, stagebeoordelingen en cijferlijsten naar Otto Meijnen via solliciteren@vanveen.com. Let op: aanmelden kan tot 23 januari 2023. 

Aanmelden 

Vragen over dit onderwerp?