In het onderwerp gespecialiseerde advocaten behandelen de actualiteiten, geven handige tips en benadrukken waar u op kunt letten. Er is ook tijd voor het stellen van vragen. In één uur tijd bent u weer up-to-date.

 
Data

Donderdag 30 september 2021:
Scheiden van A tot Z

Tijd

Van 16.30 uur tot 17.30 uur

Locatie Online (webinar) via Microsoft Teams
Kosten Er worden geen kosten in rekening gebracht

 

Gratis webinar: Scheiden van A tot Z
Zo gaat een echtscheiding in zijn werk

Op donderdag 30 september 2021 zal advocaat personen- en familierecht, Richard Vonk, een webinar geven over echtscheiding. Zijn sectiegenoot, Dynthe Cats, staat hem bij om alle (anonieme) vragen in de Q&A te beantwoorden. 

Wat hij zal gaan bespreken:  

  • De manieren waarop een echtscheiding kan verlopen (procedure vs. regelen);
  • Bijstand van een advocaat vs. Mediator;
  • Echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan;
  • De rol en belangen van eventuele kinderen;
  • Partneralimentatie;
  • Verdeling van vermogen, afwikkeling van huwelijksvoorwaarden, of allebei;
  • Pensioenrechten.

Aan het einde van het webinar wordt er speciaal voor ondernemers nog stilgestaan bij het onderwerp 'scheiden en een eigen zaak'.

Deelname
Het webinar vindt online plaats via Microsoft Teams. Om toegang te krijgen tot Teams hoeft u geen software te downloaden. U ontvangt één dag voor het webinar een link die u via uw internetbrowser kunt openen.

Anoniem
Uw camera en uw microfoon worden niet geactiveerd. De presentator en deelnemers kunnen u niet zien of horen. Het is mogelijk om tijdens het webinar (anoniem) vragen te stellen via de chat. U kunt uw vragen ook voorafgaand aan de presentatie mailen naar communicatie@vanveen.com.

De onderwerpen van de volgende kennissessies maken wij binnenkort bekend. Houd vooral onze website in de gaten of schrijf u in voor de update om geen uitnodigingen of relevante informatie te missen.

Update 


 

Aanmelden

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.