Een in het onderwerp gespecialiseerde advocaat behandelt de actualiteiten, geeft handige tips en benadrukt waar u op kunt letten. Er is ook tijd voor het stellen van vragen. Vraag maar raak!  In één uur tijd bent u weer up-to-date.

 
Data

Dinsdag 1 december 2020: WHOA

Tijd

Van 16.30 uur tot 17.30 uur

Locatie Online (webinar) via Microsoft Teams
Kosten Er worden geen kosten in rekening gebracht

 

Webinar Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA)
Licht aan het einde van de tunnel?

De Wet Homologatie Onderhands Akkoord is op 6 oktober 2020 aangenomen door de Eerste Kamer. De verwachting is dat deze wet op 1 januari 2021 in werking treedt. Door de wet krijgen bedrijven in financieel zwaar weer extra mogelijkheden om succesvol te reorganiseren.

Is dit het licht aan het einde van de tunnel voor bedrijven die in de kern levensvatbaar zijn, maar die nu in financiële moeilijkheden verkeren?

Chris Tijman (advocaat ondernemingsrecht en arbeidsrecht) en Maarten Blok (advocaat ondernemingsrecht en vastgoedrecht) geven op dinsdag 1 december om 16.30 uur een webinar over de WHOA.

In één uur tijd komt u te weten wat…
- …de WHOA inhoudt;
- …er gaat veranderen na de invoering van de WHOA;
-… de rechten en verplichtingen zijn van de onderneming en haar stakeholders;
- …u kunt doen om de nieuwe wetgeving toe te passen;
- …onze juridische tips zijn.

Voor wie?
Het webinar is gericht op ondernemers en hun adviseurs.

Deelname
Het webinar vindt online plaats via Microsoft Teams. Om toegang te krijgen tot Teams, hoeft u geen software te downloaden. U ontvangt één dag voor het webinar een link die u via uw internetbrowser kunt openen.

Anoniem
Vertrouwelijkheid wordt gewaarborgd. Uw camera en uw microfoon worden niet geactiveerd. De presentator en deelnemers kunnen u niet zien of horen. Het is mogelijk om tijdens het webinar anoniem vragen te stellen via de chat. U kunt uw vragen ook voorafgaand aan de presentatie mailen naar communicatie@vanveen.com.

De onderwerpen van de volgende kennissessies maken wij binnenkort bekend. Houd vooral onze website in de gaten of schrijf u in voor de update om geen uitnodigingen of relevante informatie te missen.

Update 


 

Aanmelden