In het onderwerp gespecialiseerde advocaten behandelen de actualiteiten, geven handige tips en benadrukken waar u op kunt letten. Er is ook tijd voor het stellen van vragen. In één uur tijd bent u weer up-to-date.

 
Data

Dinsdag 22 juni 2021:
Huur en corona

Tijd

Van 16.30 uur tot 17.30 uur

Locatie Online (webinar) via Microsoft Teams
Kosten Er worden geen kosten in rekening gebracht

 

Webinar huur en corona
De huur van bedrijfsruimten in coronatijden

Op dinsdag 22 juni 2021 zal Bernhard Karens een webinar verzorgen over het huurrecht in coronatijden. De nadruk zal liggen op de huur van bedrijfsruimten zoals winkels en horecapanden. Zijdelings zal ook woonruimte aan de orde komen.  

U wordt in één uur tijd bijgepraat over de actuele stand van zaken rondom de volgende onderwerpen:  

  • Gebrekenregeling 
  • Overmacht 
  • Onvoorziene omstandigheden 
  • Huurprijsvermindering 
  • Omzet en huur 
  • Contractuele exoneraties 
  • Exploitatieverplichtingen 
  • Voortzetten of beëindigen van de huur 

Voor wie?
Het bijwonen van het webinar kan interessant zijn voor iedereen die te maken heeft met de gevolgen van de coronacrisis voor zijn of haar gehuurde of verhuurde pand. Denk aan huurders, verhuurders, makelaars, vastgoedbeleggers, winkeliers en horeca-exploitanten.

Deelname
Het webinar vindt online plaats via Microsoft Teams. Om toegang te krijgen tot Teams hoeft u geen software te downloaden. U ontvangt één dag voor het webinar een link die u via uw internetbrowser kunt openen.

Anoniem
Uw camera en uw microfoon worden niet geactiveerd. De presentator en deelnemers kunnen u niet zien of horen. Het is mogelijk om tijdens het webinar vragen te stellen via de chat. U kunt uw vragen ook voorafgaand aan de presentatie mailen naar communicatie@vanveen.com.

De onderwerpen van de volgende kennissessies maken wij binnenkort bekend. Houd vooral onze website in de gaten of schrijf u in voor de update om geen uitnodigingen of relevante informatie te missen.

Update 


 

Aanmelden