In het onderwerp gespecialiseerde advocaten behandelen de actualiteiten, geven handige tips en benadrukken waar u op kunt letten. Er is ook tijd voor het stellen van vragen. In één uur tijd bent u weer up-to-date.

 
Data

Dinsdag 18 mei 2021:
Verborgen gebreken

Tijd

Van 16.30 uur tot 17.30 uur

Locatie Online (webinar) via Microsoft Teams
Kosten Er worden geen kosten in rekening gebracht

 

Webinar Verborgen Gebreken
Tips bij de aan- of verkoop van een onroerende zaak

Op 18 mei 2021 zal Van Veen Advocaten een webinar organiseren over verborgen gebreken. Nienke Kuipers geeft tijdens het webinar tips over hoe om te gaan met verborgen gebreken bij de aan- of verkoop van een onroerende zaak. 

Hierbij ligt de nadruk op de juridische plichten, aansprakelijkheden en rechten. De (toekomstige) kopers en hun aankoopmakelaar krijgen o.a. tijdens het webinar advies over wat te doen wanneer er een verborgen gebrek wordt ontdekt. De (toekomstige) verkopers en de verkoopmakelaar krijgen advies over hoe op zo'n ontdekking te reageren.  

In dit webinar krijgt u antwoord op de volgende vragen: 
- Wanneer is de verkoper aansprakelijk voor een gebrek? 
- Wanneer is de aankoop- of verkoopmakelaar aansprakelijk? 
- Hoe zit het met de  onderzoekplicht van de koper? 
- Wat omvat de mededelingsplicht van de verkoper? 
- Wat als de verkochte woning achteraf kleiner is dan opgegeven? 
- Welke clausules kunnen er in de koopovereenkomst worden opgenomen?  
- Wat te doen tegen aansprakelijkheidsclausules in de koopovereenkomst? 

Voor wie?
Het webinar is gericht op aan- en verkoopmakelaars én iedereen die een woning of een andere onroerende zaak wil aankopen of verkopen. 

Deelname
Het webinar vindt online plaats via Microsoft Teams. Om toegang te krijgen tot Teams hoeft u geen software te downloaden. U ontvangt één dag voor het webinar een link die u via uw internetbrowser kunt openen.

Anoniem
Uw camera en uw microfoon worden niet geactiveerd. De presentator en deelnemers kunnen u niet zien of horen. Het is mogelijk om tijdens het webinar vragen te stellen via de chat. U kunt uw vragen ook voorafgaand aan de presentatie mailen naar communicatie@vanveen.com.

De onderwerpen van de volgende kennissessies maken wij binnenkort bekend. Houd vooral onze website in de gaten of schrijf u in voor de update om geen uitnodigingen of relevante informatie te missen.

Update 


 

Aanmelden