Kennisdeling vinden wij belangrijk. Onze advocaten houden de jurisprudentie en wetgeving nauwlettend in de gaten en praten u graag bij, zodat u daar uw voordeel mee kunt doen.

Van Veen Advocaten organiseert (bijna) iedere derde dinsdag van de maand kosteloze kennissessies bij ons op kantoor. Iedereen is welkom, maar vol is vol. Elke sessie gaat over een ander onderwerp en heeft een praktische insteek.

Een in het onderwerp gespecialiseerde advocaat behandelt de actualiteiten, geeft handige tips en benadrukt waar u op kunt letten. Er is ook tijd voor het stellen van vragen. Vraag maar raak!  In één uur tijd bent u weer up-to-date.

 
Data

Dinsdag 21 januari 2020:
Kennissessie: stikstofproblematiek

Tijd

Van 16.30 uur tot 17.30 uur met daarna een borrel

Locatie Van Veen Advocaten, Keesomstraat 7 in Ede
Kosten Er worden geen kosten in rekening gebracht

 

Wegens grote belangstelling herhaald:

Kennissessie over de stikstofproblematiek

Op 29 mei van dit jaar heeft de Raad van State uitspraak gedaan over het Programma Aanpak Stikstof (PAS). De Raad van State acht de onderbouwing van het PAS in strijd met de eisen uit het Europese natuurbeschermingsrecht. De impact van deze uitspraak is groot voor zowel bestaande als nieuwe projecten. De natuur wordt aangetast door teveel stikstof en voor elke bijdrage van stikstof in een overbelast Natura 2000-gebied is een vergunning nodig.

Berichten over stilstaande bouwprojecten volgen elkaar snel op. Al zijn er ook projecten die gewoon door kunnen gaan. Er is al met al veel onzekerheid en u maakt zich misschien wel grote zorgen. Wat betekent de stikstofproblematiek voor de continuïteit van uw bedrijf? Hoe kunt u verder?

Tijdens de kennissessie op 21 januari 2020 bespreekt Tjeerd Grünbauer, advocaat bestuursrecht en vastgoedrecht de stikstofproblematiek. Hij gaat in op de regelgeving, de actuele stand van zaken en de vooruitzichten. Daarbij is er speciale aandacht voor de situatie in de gemeente Ede.

 

De onderwerpen van de volgende kennissessies maken wij binnenkort bekend. Houd vooral onze website in de gaten of schrijf u in voor de update om geen uitnodigingen of relevante informatie te missen.
 


 

Aanmelden