De overheid schrijft regelmatig opdrachten uit voor te bouwen projecten of te leveren diensten.

Zij is verplicht dit eerlijk en transparant te doen door middel van een aanbestedingsprocedure. Bij die aanbestedingen gelden zeer specifieke regels en procedures. Ervaring leert dat zowel door de overheid als door inschrijvende partijen regelmatig fouten worden gemaakt. Mede gelet op de vaak grote financiële belangen wordt hier door ons regelmatig over geprocedeerd.

Onze advocaten weten waar ze op moeten letten en hebben de kennis om u snel inzicht in uw rechtspositie te geven.

Wilt u inschrijven op een aanbesteding, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Wat houdt een aanbestedingsprocedure precies in en wat moet u doen om de winnende offerte te schrijven?

Advocaat Tjeerd Grünbauer en aanbestedingsspecialist Octavia Siertsema geven u een kijkje in hun aanbestedingskeuken. Met concrete tips en praktijkvoorbeelden zorgen ze ervoor dat u in één dag precies weet hoe u voortaan (wel) de opdracht van de overheid binnenhaalt en wat u kunt doen als het op procederen aankomt.

Klik hier voor meer informatie over de workshop "inschrijven op aanbestedingen" die op 16 februari 2023 weer op de agenda staat.