Van Veen Advocaten organiseert (bijna) iedere derde dinsdag van de maand kosteloze kennissessies. Elke sessie gaat over een ander onderwerp en heeft een praktische insteek.

COVID-19 gooide de afgelopen tijd roet in het eten, maar we stoppen niet met het delen van kennis. De sessies gaan daarom digitaal! In ieder geval voorlopig.

Een in het onderwerp gespecialiseerde advocaat behandelt de actualiteiten, geeft handige tips en benadrukt waar u op kunt letten. Er is ook tijd voor het stellen van vragen. Vraag maar raak!  In één uur tijd bent u weer up-to-date.

 
Data

Dinsdag 15 september 2020: 'Actualiteiten binnen het huurrecht'

Tijd

Van 16.30 uur tot 17.30 uur

Locatie Online (webinar) via Microsoft Teams
Kosten Er worden geen kosten in rekening gebracht

 

Webinar: Actualiteiten binnen het huurrecht

Bernhard Karens, advocaat vastgoedrecht en ondernemingsrecht, praat u bij over het huurrecht. Het webinar is interessant voor iedereen die te maken heeft met huur of verhuur van woningen of bedrijfspanden.

Wat is er de afgelopen tijd aan wetgeving en uitspraken verschenen? Welke tips kunt u toepassen? Tijdens het webinar kunnen er (anoniem) vragen gesteld worden via de chatfunctie.

Onderwerpen die ter sprake zullen komen tijdens de kennissessie zijn onder andere:

  • huur en corona
  • opstellen van een goed huurcontract
  • verhuur voor bepaalde tijd
  • renovatie
  • oneerlijke en afwijkende bedingen.

 

De onderwerpen van de volgende kennissessies maken wij binnenkort bekend. Houd vooral onze website in de gaten of schrijf u in voor de update om geen uitnodigingen of relevante informatie te missen.


 

Aanmelden