Wilt u inschrijven op een aanbesteding, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Wat houdt een aanbestedingsprocedure precies in en wat moet u doen om de winnende offerte te schrijven?

Advocaat Tjeerd Grünbauer en aanbestedingsspecialist Octavia Siertsema geven u een kijkje in hun aanbestedingskeuken. Met concrete tips en praktijkvoorbeelden zorgen ze ervoor dat u in één dag precies weet hoe u voortaan (wel) de opdracht van de overheid binnenhaalt en wat u kunt doen als het op procederen aankomt.

 
Data Donderdag 28 november 2019
Tijd 10.00 uur tot 16.00 uur
Locatie Van Veen Advocaten, Keesomstraat 7 in Ede
Kosten €495,- excl. btw

 

Octavia legt aan de hand van praktische tips en concrete handvatten uit hoe u het beste kunt inschrijven op een aanbesteding. Tjeerd vertelt waar u op kunt letten in de aanbestedingsprocedure en licht de juridische aspecten toe. De vragen die zij zeker zullen beantwoorden zijn:

  • Hoe lees je aanbestedingsstukken?
  • Wat is EMVI en hoe schrijf je in op een EMVI aanbesteding?
  • Hoe belangrijk is het onderdeel 'kwaliteit'?

Octavia Siertsema heeft bijna twintig jaar ervaring als inkoper voor de overheid, bidmanager bij grote bedrijven, trainer, coach en aanbestedingsspecialist voor het MKB. Ze heeft jarenlange ervaring aan beide kanten van de tafel, zowel als inkoper als inschrijver. Op de haar kenmerkende praktische, nuchtere en concrete manier helpt Octavia ondernemers om een goede inschrijving te doen.

Tjeerd Grünbauer richt zich binnen Van Veen Advocaten op de juridische interactie tussen burger (of onderneming) en overheid. Procederen in het aanbestedingsrecht is een vak apart, omdat het gelijkheidsbeginsel tot in het extreme wordt doorgevoerd. Tjeerd kent de voetangels, klemmen en valkuilen daarbij.

Aanmelden voor de workshop op 28 nov. 2019