Van Veen Advocaten Logo Van Veen Advocaten Logo Van Veen Advocaten Logo
Internationaal, Ondersteunend personeel
Internationaal, Ondersteunend personeel
Internationaal, Ondersteunend personeel

Ondersteuning

Voor een kantoor van onze omvang hebben wij relatief veel staf- en ondersteunend personeel, zodat de advocaten alle ruimte hebben om te doen waar zij goed in zijn. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die meedenken en van aanpakken weten.

Wij vinden het belangrijk dat het ondersteunend personeel communicatief vaardig, dienstverlenend, flexibel en vindingrijk is. Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal is een must.

 • tn_lindalagerweij_01

  Linda

  “Het leuke aan werken bij Van Veen Advocaten is dat je als secretaresse nauw samenwerkt met een advocaat. Als team ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de praktijk. De hoogtepunten zijn daarnaast de jaarlijkse personeelsuitjes. Altijd gezellig!”

 • Wat bieden wij?

  Wij bieden uitstekende secundaire voorwaarden en ruimte voor ontwikkeling van persoonlijke ambities. Een afwisselende functie in een prettige, informele werksfeer.

  Secretaresses zijn de rechterhand van de advocaten. Zij hebben veel klantcontact, beheren agenda’s en werken juridische stukken uit. Er wordt zoveel mogelijk één op één gewerkt, maar een secretaresse pakt indien nodig ook het werk van andere advocaten op.

  Naast de functie van secretaresse zijn er diverse andere ondersteunende functies binnen ons kantoor. Mocht er een vacature voor een van deze functies vrijkomen, dan wordt daar ter zijner tijd een bredere taakomschrijving voor gegeven.

Enthousiast geworden?

Kijk of er een vacature is waar je op kunt reageren.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 • Van Veen Advocaten Logo

Contact

Bezoekadres
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7
6717AH Ede