Van Veen Advocaten Logo Van Veen Advocaten Logo Van Veen Advocaten Logo
Faillissementen, Vacature
Faillissementen, Vacature
Faillissementen, Vacature

Faillissementen

Op deze pagina vindt u de lopende faillissementen van rechtspersonen waarin een van de advocaten van Van Veen Advocaten is aangesteld tot curator of bewindvoerder. In de lijst van faillissementen kunt u zoeken naar de naam van de betreffende vennootschap voor meer informatie.

In verband met de privacy van particulieren plaatsen wij faillissementen van particulieren niet op onze website. Indien u een vordering hebt op een particulier die in staat van faillissement is verklaard en waarin een van de advocaten van Van Veen Advocaten is aangesteld tot curator of bewindvoerder, lees dan onderstaande instructie.

Vorderingen particuliere faillissementen

U kunt uw vordering met onderstaand formulier indienen. Indien uw vordering wordt goedgekeurd, wordt deze geplaatst op de lijst van voorlopig erkende crediteuren. U ontvangt daarvan dan een bevestiging. Daarna zult u het verloop van het faillissement moeten afwachten. In de tussentijd kunt u op de hoogte blijven van de gang van zaken door het raadplegen van de openbare verslagen. U kunt de verslagen opvragen bij de rechtbank die het vonnis heeft uitgesproken. Van het einde van het faillissement wordt u schriftelijk op de hoogte gesteld.

Download het formulier voor het indienen van uw vordering op een particulier

  • Van Veen Advocaten Logo

Contact

Bezoekadres
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7
6717AH Ede