Van Veen Advocaten Logo Van Veen Advocaten Logo Van Veen Advocaten Logo
advocatenkantoor
advocatenkantoor
advocatenkantoor

Over Ons

Van Veen Advocaten is een veelzijdig advocatenkantoor tussen Arnhem en Utrecht. Wij zijn zowel grote (beursgenoteerde) ondernemingen, als kleinere ondernemingen en particulieren van dienst.

Onderhandelen, bemiddelen en oplossingsgericht werken behoren tot de kerncompetenties van onze advocaten. Wij procederen wanneer dat noodzakelijk is. Onder ‘specialismen’ vindt u meer informatie over onze dienstverlening binnen de verschillende rechtsgebieden.

Dankzij onze centrale ligging bieden wij landelijke dekking. Iedereen krijgt service op maat. De advocaten zijn rechtstreeks benaderbaar, to-the-point en uw directe sparring partners. Wij houden van korte communicatielijnen en hebben doorgaans een langdurige relatie met onze cliënten. Onze advocaten denken mee met de onderneming en weten hoe het bedrijf van hun cliënt in elkaar steekt. Dankzij deze kennis geven onze advocaten de cliënt direct en helder advies.

Van Veen Advocaten, stríkt partijdig.

De missie van ons advocatenkantoor

Wij ontzorgen ondernemers op juridisch gebied, advocaat zijn is voor ons meer dan werk alleen.

Onze visie

Van Veen Advocaten wil een assertief commercieel advocatenkantoor zijn met aandacht voor de cliënt, ook buiten bereik van de zaak. Onze dienstverlening is niet door kantoortijden begrensd. Doel is de belangen van de cliënt optimaal te behartigen.

Wij willen de beste zijn in wat we doen. Werken met mensen die passie en bevlogenheid uitstralen. Wij stellen ons doelen, investeren daarin en streven ernaar die doelen te behalen. Om vervolgens nieuwe te formuleren.

Wij willen transparant zijn in de communicatie naar onze cliënten, betrekken hen bij de zaak en streven een zo plezierig mogelijke samenwerking na.

Wij werken vanuit een sterk gevoel van ownership. We zorgen dat we een zaak van binnen tot buiten kennen, net als de cliënt. We hebben invloed op de aanpak van de zaak en voelen ons verantwoordelijk voor een goede afloop. We spannen ons dan ook graag tot het uiterste in om het gewenste einddoel te behalen. In iedere zaak is wat te winnen.

  • Van Veen Advocaten Logo

Contact

Bezoekadres
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7
6717AH Ede