Van Veen Advocaten Logo Van Veen Advocaten Logo Van Veen Advocaten Logo
Internationaal, Ondersteunend personeel
Internationaal, Ondersteunend personeel
Internationaal, Ondersteunend personeel

Internationaal

Nederlands recht is vaak gegrondvest op Europese regelgeving. Kennis van die regelgeving en haar achtergronden is dan ook onmisbaar. Wij bieden internationaal ondersteuning en staan regelmatig buitenlandse bedrijven bij die met Nederlands recht geconfronteerd worden. Ook onze Nederlandse klanten worden bij het aangaan van hun handelsrelaties niet beperkt door landsgrenzen of de Nederlandse taal.

Unilex

Van Veen Advocaten maakt de vertaalslag van de toepasselijke regelgeving naar goede juridische en praktische adviezen. Ook voor bedrijven met een internationale actieradius. Adviezen kunnen altijd worden opgesteld in de Duitse of Engelse taal en wij beschikken over een groot en uitstekend netwerk van advocatenkantoren in verschillende landen. Daarbij gebruiken wij onder andere onze partnerkantoren die zijn aangesloten bij Unilex. Indien wij u niet zelf kunnen bijstaan, kunnen wij u altijd doorverwijzen.

Kort gezegd: u geniet de gemakken van centraal aangestuurde juridische dienstverlening in en buiten Europa.

Duits-Nederlandse Handelskamer

Sinds 1 september zijn wij lid van de Duits-Nederlandse Handelskamer. De DNHK is het grootste Nederlands-Duitse zakennetwerk. Voordeel van het lidmaatschap voor onze klanten is dat wij voortdurend op de hoogte blijven van de veranderingen in de Duitse markt en de economische ontwikkelingen in ons buurland. Ook wordt ons Duitse netwerk vergroot, waar onze klanten op hun beurt van kunnen profiteren.

Lid_vd_DNHK

  • Van Veen Advocaten Logo

Contact

Bezoekadres
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7
6717AH Ede