Na afronding van de studies Rechtsgeleerdheid (civiel recht) en Fiscaal recht is Winny in 2013 als advocaat begonnen bij Van Veen Advocaten. Vanaf het begin heeft Winny zich toegelegd op het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht. Binnen het arbeidsrecht heeft zij zich in het bijzonder gespecialiseerd in het pensioenrecht en het medezeggenschapsrecht. In 2017 heeft Winny de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht cum laude afgerond. In 2021 heeft zij de VPR-A specialisatieopleiding Privacy- en gegevensbeschermingsrecht afgerond met een gemiddeld cijfer van een 8,6.

Winny biedt werkgevers en werknemers op het gebied van het arbeidsrecht ondersteuning bij juridische vraagstukken. Zij houdt ervan om ingewikkelde kwesties en complexe vraagstukken op te lossen. Verder adviseert en (indien nodig) procedeert Winny over contracten. Zowel bij het behandelen van arbeidsrechtelijke- als ondernemingsrechtelijke vraagstukken hebben haar cliënten profijt van haar fiscaal economische achtergrond. Haar cliënten bevinden zich zowel in de markt– als overheidssector. 

Winny is een buitengewoon intelligent en deskundig advocaat. Ze fileert de casus als het ware om een juridisch zeer hoogwaardig product te leveren. Als cliënt kunt u rekenen op een goede analyse van de zaak en spot-on argumenten als ze er zijn. Winny bezit veel parate kennis, waardoor ze haar cliënten snel kan vertellen waar het op staat

Specialisatie-
verenigingen:

 

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland (VAARA)
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
Vereniging Privacy Recht (VPR)
Vereniging Privacyrecht Advocaten (VPR-A)
 

Nevenactiviteiten:

Bestuurslid Jonge Ondernemers Sociëteit Barneveld (JOS)
Ladies' Circle Barneveld (LC68)
 

Interesses:

 

Wandelen
Natuur en cultuur