Wiktoria helpt aandeelhouders, bestuursleden en ondernemers bij het oplossen van ondernemingsrechtelijke en insolventierechtelijke kwesties. Aan ambitie geen gebrek; Wiktoria heeft twee wetenschappelijke studies gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, namelijk "Rechtsgeleerdheid" en "Economie'. Vanwege haar juridische én economische achtergrond is Wiktoria de aangewezen persoon om te adviseren over organisatorische vraagstukken waarbij rekening moet worden gehouden met het recht. Hierbij kan het handig zijn dat Wiktoria zowel in het Nederlands, Engels als Pools kan communiceren met u, zakelijke partners of tegenpartijen.

Wiktoria kent de ins en outs van de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) en de positie van aandeelhouders in een WHOA-traject. Hierdoor kan zij cliënten goed adviseren over een mogelijke herstructurering bij financiële problemen.  

Denken in oplossingen, dat is wat Wiktoria constant doet. Zij heeft één doel voor ogen: het bewerkstelligen van een goed resultaat. Daar moeten bijzaken soms voor wijken. Cliënten hebben aan Wiktoria een directe, realistische juriste. Zij schroomt niet om hen (bij voorkeur één-op-één) te vertellen waar het juridisch op staat. Ergens de angel uittrekken? Laat het maar aan Wiktoria over. Zij is analytisch sterk, goed met cijfers en schuwt het juridisch uitzoekwerk niet om tot een professioneel advies of een sterke overeenkomst

Specialisatie-vereniging:
 

Vereniging voor Jonge Insolventierecht Advocaten (JIRA)

Interesses:

 

Salsadansen
Tuinieren
Thrillers lezen