Na zijn studie rechten aan de Universiteit van Utrecht heeft Maarten vijf jaar bij een ander advocatenkantoor gewerkt. Hij is inmiddels meer dan tien jaar advocaat bij Van Veen Advocaten. Hier versterkt hij de secties ondernemingsrecht, insolventierecht en vastgoedrecht.

Maarten is voornamelijk MKB-ondernemers, bestuurders, schuldeisers en particulieren van dienst.  Hij is onder andere ervaren in het opstellen en controleren van overeenkomsten. Hij adviseert over bestuurdersaansprakelijkheid of de (ver)koop en (ver)huur van woningen. Verder houdt hij zich bezig met het helpen van schuldeisers bij het innen van betalingen en informeert hij hen over de mogelijkheden bij een faillissement.

Het belang van de cliënt staat voor Maarten centraal. Hij onderzoekt dan ook altijd of een zaak buiten de rechter om kan worden geregeld.

Maarten is een benaderbare advocaat met een rustige uitstraling. Hij weet lastige kwesties goed te analyseren om de geschillen en de (juridische) oplossingen vervolgens helder te verwoorden. Maarten houdt van droge humor en kan makkelijk contact leggen. In de behandeling van de zaak is hij van no-nonsens en dit weten zijn cliënten te waarderen.

Nevenactiviteit:

Bestuur Foot Valley Business Club Bennekom
 

Interesses:

Voetbal (Maarten praat graag over Feyenoord).
Lekker eten en borrelen daar waar de zon schijnt.
Interessante feitjes (tijdens een potje Triviant ga je van hem niet winnen).