Kees van Dijk is een juridische omnivoor. Naast advocaat is hij ook mediator, arbiter en adviseur. Samen met Tjeerd van Veen vormt hij de VVA Ervaringsdesk, waar zij hun gezamenlijke meer dan 75 jaar aan juridische ervaring inzetten voor bijvoorbeeld second opinions en strategische advisering. Kees is voorzitter van de sectie ondernemingsrecht binnen Van Veen Advocaten.

Hij begeleidt aandeelhouders, bestuurders en MKB-cliënten bij hun problemen. Of het nu gaat om (internationale) contracten, continuïteitsvraagstukken, concurrentiepositie, handels- en domeinnamen, merken of producten. Hij heeft hiervoor o.a. de gespecialiseerde beroepsopleiding 'Benelux Merken- en Modellengemachtigden' en "Geschillen in de Onderneming" goed doorlopen.

Kees van Dijk is advocaat in al zijn genen. Hij speurt in alle uithoeken van het recht om uw gelijk te halen en neemt niet zonder meer de gebaande paden. Hij denkt verder waar anderen zich neerleggen bij de bestaande rechtspraak, zo nodig 'de dood of de gladiolen'. In zijn werk is hij scherp en praktisch en zoekt hij openingen die oplossingen bieden in een zaak.

Specialisatie-
verenigingen:

Benelux vereniging Merken en Modellenrecht (BMM)
Vereniging voor Corporate Litigation (VCL)
Vereniging voor Mededingingsrecht (VvM)
 

Interesses:

Moderne geschiedenis (20e eeuw)
Wielrennen/meerdaagse fietstochten
Gitaar, Dobro en Mandoline spelen in Bluegrass-band 'Blueberry Blossom'