Jeremy studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij was gedurende deze periode hoofdredacteur van het grootste juridische faculteitsblad in Nederland. Na zijn studie ging hij als jurist aan de slag bij een Nederlandse grootbank, een bekende verzekeraar en een advocatenkantoor. Daar heeft hij ervaring opgedaan op het gebied van het vastgoed- en contractenrecht.  

Bij Van Veen Advocaten focust hij zich voornamelijk op het (civiele) vastgoedrecht, waarbij hij onderwerpen behandelt inzake het huurrecht, bouwrecht en andere vastgoedgerelateerde onderwerpen. Zo adviseert en procedeert hij over de (ver)huur van woon- en bedrijfsruimten, aanneming van werk, maar ook over de koop en verkoop van onroerend goed. Met vragen over zakelijke rechten, zoals erfdienstbaarheden of verjaringsperikelen kunt u ook bij hem terecht.

Jeremy is een advocaat met oprechte belangstelling voor de cliënt en zijn of haar kwestie. Hij biedt veel rust en straalt zekerheid uit zonder daarin arrogant te worden. 'Naturel' is een woord dat hem goed omschrijft. In zijn advisering is hij correct en het persoonlijke contact weet Jeremy op gepaste wijze te verfrissen met een vleugje humor.

Interesses:

 

Tennissen en squashen
Voetbal kijken, maar nog liever spelen
Koken van exotische gerechten