Eva Stammers neemt deel aan de secties arbeidsrecht en contractenrecht binnen Van Veen Advocaten. Zij stelt arbeidsovereenkomsten en algemene voorwaarden op die aansluiten bij de onderneming en adviseert en procedeert onder andere over discussies met betrekking tot cao-bepalingen of ontslag.  
 

Eva heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij is afgestudeerd in de Master Burgerlijk Recht met een focus op het arbeidsrecht. Eva is tijdens haar studie voorzitter van de Vrouwenrechtswinkel Nijmegen geweest en heeft in haar bestuursjaar onder andere een kwaliteitscommissie ingesteld om de kwaliteit van het juridisch advies te waarborgen; iets wat haar kenmerkt.  

Eva is een integere en toegankelijke advocaat met oog voor de cliënt. Zij luistert aandachtig en begrijpt hierdoor goed wat de cliënt nodig heeft aan juridische ondersteuning. Emoties kunnen hoog oplopen, maar Eva blijft nuchter en weet de rust te bewaren. Ze zet ook in stressvolle situaties haar beheerste en grondige aanpak voort en oppert creatieve oplossingen.

Specialisatievereniging Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA)
Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA)

Interesses:

Hockey
Skiën
Muziek
Koken en bakken
Fotografie