Dennis Boor behaalde in 2013 zijn master in het privaatrecht waarna hij zijn loopbaan begon als bedrijfsjurist bij een groot (inter)nationaal belastingadvieskantoor. Hij heeft als bedrijfsjurist veel ervaring opgedaan op het gebied van contractenrecht. Zijn ambities liggen in de advocatuur en daarom is hij sinds 2016 werkzaam bij Van Veen Advocaten.

Binnen ons kantoor maakt Dennis deel uit van de secties ondernemingsrecht en vastgoedrecht. In zijn praktijk houdt hij zich onder meer bezig met contractenrechtelijke geschillen, verborgen gebreken bij koop en verkoop en facturen die niet betaald worden. Op deze gebieden adviseert en procedeert Dennis.  

Dennis Boor kan vlot schakelen. Hij is vrolijk, vriendelijk maar ook recht door zee. Met Dennis heb je snel een goede klik. Daarnaast is hij analytisch sterk en denkt hij graag met u en uw onderneming mee. Is het nodig, dan is hij een vechter die zich stevig kan vastbijten in vorderingen. Op zo'n moment komt zijn Amsterdamse mentaliteit naar boven. Hij wil graag winnen en gaat er dan ook vol voor om uw standpunten te verdedigen.

Nevenactiviteiten:

Bestuur JOwerv+ (Jong Onroerend Goed)
Voorzitter Ronde Tafel Huizen

Interesses:

Voetbal(len)
Karten
Het maken van verre reizen (recent Colombia en Panama)
Luchtvaart