Antonio is advocaat en partner. Met dertig jaar aan ervaring in de advocatuur zijn de woorden van Gerrit Komrij voor hem nog altijd buitengewoon leidend: "Alleen ambitie heeft vleugels. Ambitie verdwijnt nooit. Ze wordt ook niet minder hevig. Wie ambitieus is, verslaat iedereen omdat hij altijd opnieuw begint. Opnieuw beginnen houdt ook in dat je erop blijft toezien elk moment door de beugel te kunnen van je meest strenge critici."

Arbeidsrecht en ondernemingsrecht, daar houdt Antonio zich in brede zin mee bezig. Als voorzitter van de sectie arbeidsrecht is hij eindverantwoordelijk voor de 'Update Arbeidsrecht'. In de update signaleren advocaten in de sectie relevante, opmerkelijke en voor de praktijk voor werkgevers en werknemers bruikbare uitspraken.

Antonio is een advocaat met veel kennis, praktijkervaring en een niet aflatende ambitie. Zijn werk als advocaat is voor hem geen routine, maar hij heeft bij elke zaak het gevoel dat hij iets bijzonders doet. In zijn advisering is hij bedachtzaam, zonder voorzichtig te worden. Hij is van nature een strateeg die altijd tien stappen vooruitdenkt. Vaak nog verder dan de hulpvraag. Al jarenlang is hij de vaste huisadvocaat van veel van zijn cliënten. Antonio hecht waarde aan persoonlijk contact, staat open voor kritiek en doet wat hij belooft.

Specialisatie-
vereniging:

 

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland (VAARA)
 

Interesses:

Italiaanse literatuur en cinema