Van Veen Advocaten Logo Van Veen Advocaten Logo Van Veen Advocaten Logo
Begrippen
Begrippen
Begrippen

Begrippen

Hoewel onze advocaten altijd hun best zullen doen zo helder mogelijk met u te communiceren, ontkom je in de rechtspraak soms niet aan het gebruik van vakjargon.begrippen

Bent u betrokken bij een juridische procedure en wilt u zeker weten dat u goed begrijpt wat er in een brief van bijvoorbeeld de rechtbank bedoeld wordt, dan kunnen deze omschrijvingen van veelvoorkomende begrippen uit de wereld van de rechtspraak u wellicht helpen.
ABCDEFGHIJKLMNOP – Q – RSTUVW – X – Y – Z

Van Veen Advocaten is het grootste en meest veelzijdige advocatenkantoor tussen Arnhem en Utrecht. Met achttien advocaten zijn wij zowel grote (beursgenoteerde) ondernemingen, als kleinere ondernemingen en particulieren van dienst. Onderhandelen, bemiddelen en oplossingsgericht werken behoren tot de kerncompetenties van onze advocaten. Wij procederen wanneer dat noodzakelijk is. Onder ‘specialismen’ vindt u meer informatie over onze dienstverlening binnen de verschillende rechtsgebieden. Dankzij onze centrale ligging bieden wij landelijke dekking. Iedereen krijgt service op maat. De advocaten zijn rechtstreeks benaderbaar, to-the-point en uw directe sparring partners. Wij houden van korte communicatielijnen en hebben doorgaans een langdurige relatie met onze cliënten. Onze advocaten denken mee met de onderneming en weten hoe het bedrijf van hun cliënt in elkaar steekt. Dankzij deze kennis geven onze advocaten de cliënt direct en helder advies.Onze missie Wij ontzorgen ondernemers op juridisch gebied, advocaat zijn is voor ons meer dan werk alleen. Onze visie Van Veen Advocaten wil een assertief commercieel advocatenkantoor zijn met aandacht voor de cliënt, ook buiten bereik van de zaak. Onze dienstverlening is niet door kantoortijden begrensd. Doel is de belangen van de cliënt optimaal te behartigen.

Bron:
Raad voor de rechtspraak (april 2013). Begrippen in de rechtspraak. Den Haag, Nederland: afdeling communicatie
Raad voor de rechtspraak. Juridische begrippenlijst. Den Haag, Nederland: afdeling communicatie

  • Van Veen Advocaten Logo

Contact

Bezoekadres
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7
6717AH Ede